Zlatni dječak portugalskog fudbala uživa u zagrljaju fatalne manekenke

Ako je mlad nije naivan

Zlatni dječak portugalskog fudbala uživa u zagrljaju fatalne manekenke

S. Grebović

Joao Felix svojim igrama u dresu Atletica u potpunosti je zaludio sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Uredništvo Tuttosporta te novinari ostalih eminentnih evropskih medija su za najboljeg mladog igrača u 2019. godini proglasili upravo sjajnog Joaoa Felixa.

"Veoma sam ponosan na ovu nagradu. Ovo je drugi put da je dobija igrač Atletico Madrida. Hvala Benfici i posebno treneru Brunu Lageu zbog svega šta je uradio za mene i moju porodicu", rekao je tom prilikom talentovani ofanzivac.

Portugalac je u Atletico u rekordnom transferu od 126 miliona eura doveden kao zamjena za Griezmanna, koji je nakon pet punih godina napustio Atletico i pridružio se Barceloni.

Felix je i više nego dostojno zamijenio Francuza, a ove je sezone na 13 utakmica pogodio dva puta i jednom asistirao. Treba imati u obzir da je skoro mjesec odsustvovao van terena zbog povrede gležnja.

Mladom Portugalcu jednako dobro ide i na privatnom planu, a njegova djevojka Margarida Corceiro je najbolji dokaz toga. Fudbaler i 20-godišnja manekenka su u vezi nepunih mjesec dana, a za relativno kratak period u više navrata su se pokazali u javnosti.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi