Neprijatno iskustvo za Džumhura i Dejanu u SAD-u

Obili mu auto

Neprijatno iskustvo za Džumhura i Dejanu u SAD-u

E. Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur iza sebe ima sjajnu sezonu nakon koje je otišao za zasluženi odmor.

Džumhur je sezonu završio kao 30. teniser svijeta, a u ovoj godini osvojio je svoje prve dvije ATP titule. Nakon napornih turnira bh. teniser je otišao na zasluženi odmor, te uživa u društvu svoje djevojke Dejane Živković.

Bh. teniser i njegova djevojka nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno Los Angelesu gdje su doživjeli neprijatno iskustvo. Naime, nepoznati počinitelji obili su automobil našeg tenisera što je on potvrdio na Instagramu.

Ono što je najvažnije jeste da su Damir i Dejana prošli bez ikakvih posljedica, ali još uvijek nije poznato šta je ukradeno iz njihovog automobila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi