Oduševljenje u Tešnju: Fudbaler iz BiH je nova 'Zvezda Granda'
Foto - Grand

Mladi igrač TOŠK-a pobijedio u takmičenju

Oduševljenje u Tešnju: Fudbaler iz BiH je nova 'Zvezda Granda'

M. Šljivak

Fudbaler TOŠK-a iz Tešnja Nermin Handžić (18) osvojio je takmičenje pjevača amatera poznato kao 'Zvezde Granda'

Mladi 18-godišnji Handžić pobijedio je u finalu s više od 100.000 glasova i nastavio je dominaciju bh. pjevača u ovom takmičenju koje je među mnogima veoma popularno.

Ova pobjeda vjerovatno će značiti i kraj fudbalske karijere za Handžića. Neće biti iznađenje ako okači kopačke u klin i posveti se pjevačkoj karijeri.

Velike zasluge za pobjedu ovog momka ima u njegov TOŠK i Tešanj. Najavljivali su njegov nastup i pozivali su na glasanje na društvenim mrežama i to im se na kraju isplatilo.

"Šta reći?", kratko su napisali iz TOŠK-a nakon pobjede ovog mladog momka.

Treba istaći da je Handžić član mladih kategorija tima iz Tešnja i još uvijek nije upisao debi za prvi tim. Po svemu sudeći ni neće.

Top Komentari

Mowzilla
Ode u Real ili Fener kao Baljić hehe
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi