Neshvatljivi detalji o Beckhamovom 'dvojniku'

Znate li kako je dobio novac za operacije?

Neshvatljivi detalji o Beckhamovom 'dvojniku'

Jack Johnson, ime je britanskog tinejdžera o kojem smo pisali prije nekoliko dana. 

Johnson je svjetskoj javnosti postao zanimljiv nakon gostovanja u jednoj TV emisiji, gdje je otkrio da je do sada uložio oko 20.000 funti kako bi izgledao kao njegov idol David Beckham. Ono što je jako zanimljivo je činjenica da je Jack nezaposlen, te da živi od socijalne pomoći.

On je voditeljima u studiju poručio da je novac za silne operacije nabavio dizanjem kredita i snalaženjem na razne druge načine, te da trenutno nema pojma kako će novac vratiti. Ono što je svima bilo upečatljivo kada su ga prvi put ugledali je činjenica da on uopšte ne liči mnogo na Beckhama bez obzira na potrošeni novac.

Ipak, Jacka to uopšte ne brine mnogo te poručuje da namjerava uložiti još 30.000 funti u narednom periodu u svoj san te da on toga neće odustati. Voditelji u studiju su ga pokušali odvratiti od te ideje, ali bezuspješno. 

"Želim igledati kao Beckham, želim živjeti kao Beckham", poručio im je Jack Johnson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi