Victoria opisala kako ju je Beckham zaveo prije 19 godina

Muškarci, učite...

Victoria opisala kako ju je Beckham zaveo prije 19 godina

  David i Victoria Beckham imaju jedan od najdugotrajnijih celebrity brakova. 

Slavni engleski fudbaler i nekadašnja pjevačica grupe 'Spice Girls' uspjevaju održati bračnu zajednicu i pored svih stereotipa, a na koji način su se upoznali prije 19 godina otkriveno je u rubrici 'What I wish I'd known' Voguea.

Victoria je u posebnom pismu koje je napisala sebi u prošlosti opisala kako se zaljubila u današnjeg supruga.

"Ljubav na prvi pogled postoji. Desit će ti se u sali za igrače Manchester Uniteda, mada ćeš biti malo pijana, pa će ti detalji biti u magli", napisala je Victoria i potom se prisjetila prvog kontakta sa Davidom Beckhamom. 

"Dok ostali igrači ćaskaju za šankom, Davida ćeš vidjeti kako stoji sa strane sa svojom porodicom (u tom momentu on nije bio igrač prvog tima, ti si ta koja je slavna). I imat će jako sladak osmijeh. I ti si bliska sa svojom porodicom i pomislit ćeš kako i on ima isti odnos u vezi sa tim. Onda će te pitati za broj telefona i napisat ćeš mu na pozadini karte London - Manchester", stoji u Victorijinom pismu. 

U braku su od 1999. godine i imaju četvero djece. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi