Nesreća za nesrećom: Kinsey bi definitivno morala da se smiri nakon svega

Ne ide joj u posljednje vrijeme

Nesreća za nesrećom: Kinsey bi definitivno morala da se smiri nakon svega

M. Šljivak

Kinsey Wolanski nedavno je imala nesreću nakon skoka s padobranom.

Skakajući iz aviona ona je loše prizemljila i slomila je nožni zglob, ali to nije zaustavilo poznatu Amerikanku da nastavi snimati svoje ludorije.

Ipak, nekad je jednostavno previše aktivna. Nedavno je dopustila da je bokserska šampionka Saniesa Estrada nokautira, a jučer je ponovo došlo do problema sa zglobom.

Njen zglob ponovo je fiksiran. Očigledno lom još uvijek nije potpuno zarastao, pa je Kinsey morala petak provesti u kući.

Sigurno je da neće još dugo biti tako, a pitamo se šta će tek da radi kada se navijači vrate na stadione, gdje je ona veoma čest gost.

Podsjetimo, Kinsey je svjetsku slavu stekla nakon što je prošle godine uletjela na finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama u Madridu.

Svi su se pitali ko je ta plavokosa djevojka, a na kraju si dobili odgovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi