17

Komentari (17)

efs
Magi je i velika podrška Salahu u njegovom humanitarnom radu. Nije ni čudo zašto je Salah jedne prilike odlučio da udomi i osigura budućnost beskućnike koji su ga pokušali opljačkati. Na to ga je nagovorila njegova supruga.
user1583752673
To je rec zena!
douglasssy
Kako ti znas da je plemenita? Ne poznajes je. To si subjektivan zbog cinjenice da je pokrivena. Pa si misljenja da su sve zene plemenite, ili sto je supruga Salaha?
efs
"Magi je i velika podrška Salahu u njegovom humanitarnom radu. Nije ni čudo zašto je Salah jedne prilike odlučio da udomi i osigura budućnost beskućnike koji su ga pokušali opljačkati. Na to ga je nagovorila njegova supruga." Po ovome znaš.
douglasssy
Sve je to super. Takvi bi svi trebali biti. A ne da bude vijest da je neko plemenit, zbog toga i toga. Danas je sve sto treba da bude inace, cudno ljudima. Naviknuti smo ono lose, da nas cudi ovakvo nesto.
Zulfikar
Pa sta je tu cudno, zena je prije svega muslimanka kojoj vjera zabranjuje da se bahati i javno eksponira.
makaay
... na krajama sezona ...?
Zeleni_zub
Ko vjeruje da Mo nema 2-3 wande sa strane?
bhodzic
Svaka joj čast, to je prava ŽENA! one instagramuše su samo obične qravelle
Penderinos
U našoj zemlji je za takve osobe običaj reći o dobrom insanu. Hhehehe koji ste VI mazlumi mogli ste napisati i dobro čeljade
Rajvosa2019
Gospodja za rospije poput Wande - Georgine
Hare
Ali o njoj sigurno nece pisati često kao o ovim rospijama, bitno je da su one svaki dan na naslovnoj strani
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti