Bila je najsretnija žena pored fudbalske zvijezde, sada će slavni par šokirati svijet objavom

Čini se kako je sve gotovo

Bila je najsretnija žena pored fudbalske zvijezde, sada će slavni par šokirati svijet objavom

Edmir Škorić

Nije lako biti djevojka fudbalera koliko god izgledalo bajno, a to je saznala i Bruna Biancardi, koja je već neko vrijeme u vezi sa problematičnim napadačem Neymarom.

Početkom oktobra Bruna i Neymar su putem društvenih mreža objavili da su dobili kćerku Mavie, te se činilo kako se odnos između njih konačno popravio. No, čini se da je to samo bilo privremeno "primirje".

Neymar i manekenka zvanično su započeli vezu u avgustu 2021. godine. Brazilski reprezentativac je na odmoru na Ibizi upoznao ovu lijepu djevojku, a nakon objave da je u vezi sa tada igračem PSG-a, a danas Al Hilala, značajno je porastao broj njenih pratilaca na Instagramu.

Posljednjih mjeseci njihova veza je bila stalno na iskušenju brojnim izdajama 31-godišnjakinje. Žena je uglavnom zatvarala oči pred nevjerstvom svog partnera, ali ovoga puta izgleda da je izgubila strpljenje sa njim.

U aprilu je Neymar na Instagramu objavio da on i njegova partnerka čekaju dijete. Fudbaler je, umjesto da podrži svoju voljenu u tako važnom trenutku za nju, radije zabavljao druge žene, pa čak i javno priznao da je varao.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cxu_hwjO1T0[/instagram]

Oglasi

"Napravio sam grešku. Usuđujem se reći da griješim svaki dan, na terenu i van njega", kazao je tada Neymar.

U septembru je objavljen video na kojem se vidi kako je Neymar u društvu dvije žene. Kap koja je prelomila čašu bila je nedavna zabava koju je napadač Al Hilala organizovao na svom imanju u Mangarabiti u blizini Rio de Janeira. Ta zabava je trajala dva dana.

Manekenki se nije svidjelo ponašanje fudbalera, a prije nekoliko dana objavila je elokventnu poruku na društvenim mrežama.

“Ne možete promijeniti osobu koja ne vidi grešku u onome što radi". Njena objava izazvala je veliku pometnju u stranim medijima. Mundo Deportivo se pozvao na brazilske izvore i objavio kako će par uskoro saopćiti razvod, s tim da će održavati prijateljske odnose zbog svog djeteta.

Neymar će narednih nekoliko mjeseci pauzirati. Brazilac je doživio puknuće ukrštenog ligamenta koljena tokom utakmice protiv Urugvaja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine, objavila je Brazilska fudbalska federacija (CBF).

Napadač Al-Hilala već je podvrgnut operaciji. Kako prenosi "Globo", pauziraće čak 10 mjeseci i imat će dovoljno vremena da razmisli o svemu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti