Neymar i atraktivna Bruna zapalili Instagram videom iz kreveta

Opustili se nakon zabave

Neymar i atraktivna Bruna zapalili Instagram videom iz kreveta

O. Lekić
Teme:

Brazilski fudbalski as Neymar uživa u ljubavi sa atraktivnom Brunom Marquezine.

Neymar i Bruna su početkom 2018. godine odlučili dati novu šansu jedno drugom, nakon što su prethodno četiri puta prekidali, a turbulentan period je danas daleko iza njih.

Ovaj slavni par je ponovo dospio u žižu javnosti, i to zbog videa koji je fudbaler PSG-a objavio na svom Instagram profilu. Nakon rođendanske proslave, koju je Neymar organizovao u nedjelju, njih dvoje su zabavu nastavili u kuću, tačnije u krevetu, a video koji je snimljen je zapalio društvene mreže.

Bruna je inače veoma popularna u Brazilu. Još kao osmogodišnja djevojčica je dobila brazilsku filmsku nagradu za najbolje dijete-glumca, glumila je u brojnim brazilskim filmovima, a i u jednom američkom. Naravno, uz to je fotomodel. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi