Navikli smo da Neymar radi svašta s kosom, a sada ne liči na sebe - Selfiejem je iznenadio svijet

Ošišao se na keca

Navikli smo da Neymar radi svašta s kosom, a sada ne liči na sebe - Selfiejem je iznenadio svijet

Eldar Ganibegović
Teme:

Brazilac Neymar u karijeri je nebrojeno puta mijenjao imidž. Mijenjao je frizure, boje kose, a sada je sve iznenadio selfiejem koji je napravio, odnosno onim što se na njemu (ne) vidi.

Fudbaler Al Hilala i reprezentativac Brazila, Neymar, trenutno je povrijeđen. Teško se povrijedio na utakmici protiv Urugvaja prošlog mjeseca i čeka ga duga pauza.

Iako je odsutan s terena, mediji o njemu često pišu. U posljednje vrijeme pisali su o njegovim ljubavnim vezama, a sada je dao drugi povod za medijske natpise.

Neymar je poznat kao neko ko voli da eksperimentiše s frizurama. U prošlosti je često mijenjao frizure, dužinu i boju kosu, a sada je otišao korak dalje.

Oglasi

Nakon što je imao urađen minival, brazilski fudbaler se odlučio da se ošiša na keca. Fotografisao je selfie i iznenadio fanove.

Ono što je sigurno, nakon što mu kosa ponovo naraste, Neymar će fanove ponovo iznenaditi nekom kreacijom na glavi.

Od frizure je sada mnogo bitnije da se koncentriše na oporavak od teške povrede, te da se zdrav vrati na teren.

Naravno, pitanje je da li će nakon ovako teške povrede više ikada biti onaj stari. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi