Žestoke kritike i uvrede za Neymara zbog organizacije zabave: Imbecil, idiot i šu*ak!
Foto - Instagram / Neymar

Pet dana će se slaviti

Žestoke kritike i uvrede za Neymara zbog organizacije zabave: Imbecil, idiot i šu*ak!

M. Šljivak

Brazilski fudbaler Neymar trpi žestoke kritike zbog zabave koju je odlučio napraviti u Brazilu.

Fudbaler PSG-a je odlučio napraviti petodnevnu zabavu u jeku pandemije koronavirusa i zbog toga je dobio žestoke kritike brazilske javnosti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJGPZsZAI3E/[/instagram]

Odavno Neymar nije omiljen među običnim ljudima u Brazilu, a nakon ovog poteza trpi kritike i uvreda.

"Trofej idiot dana ide Neymaru za organizivanje zabave ili predsjedniku Bolsonaru za riječi 'ne zanima me to'. Zapamtite, idioti dana", poručio je advokat Augusto de Arruda Bothelo.

I 'obični' građani žestoko kritikuju Brazilca. Nazivaju ga raznim pogrdnim imenima, a za mnoge je nakon ovoga izgubio poštovanje koje je imao i javno su mu poručili da je obični šu*ak, imbecil i idiot.

Top Komentari

vitez_bosnjo
*****čina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi