Šokantne optužbe - influencerica tvrdi da je gledala kako Neymar vodi ljubav s poznatim sportistom

Zastrašujuće

Šokantne optužbe - influencerica tvrdi da je gledala kako Neymar vodi ljubav s poznatim sportistom

Edmir Škorić
Teme:

Posljednjih sedmica Neymar je bio u centru medijske pozornosti zbog različitih pitanja, nakon što se javno izvinio partnerici i izjavio joj ljubav, te nakon što je otkrio spol djeteta koje će imati s Brunom Biancardi, zbog novčane kazne u Brazilu , navodne nevjere...

Nogometaš Paris Saint-Germaina opet je privukao pažnju na sebe. Influencerica Sophia Barclay u emisiji 'Chupim' radija Metropolitan FM tvrdi da je imao seksualni odnos sa jednim muškarcem, sportistom.

Tvrdi da se sve dogodilo na tajnoj zabavi 2021. godine. Neymar je priredio zabavu u svojoj vili i natjerao prisutne da ostave mobitel tima kako bi spriječio curenje informacija. Osim toga, Brazilac ju je zamolio da potpiše ugovor o povjerljivosti, no ona je to odbila.

Sophia Barclay objasnila je da je uhvatila nogometaša PSG-a sa surferom Pedrom Scoobyjem: "Poljubili su se. I onda smo mi stali u sredinu, djevojka i ja. I oni su se poljubili, bili smo četverac. Bez ograničenja, bez prepreka".

Nakon ovih izjava, radio postaja Metropolitan FM objavila je službeno saopštenje u kojem objašnjavaju da nema "istinitosti iznesenih činjenica" te da su odlučili "isključiti sav sadržaj intervjua iz komunikacijskih kanala i profila na društvenim mrežama", jasno strahujući da će doći tužba od Neymara.

Oglasi

Neymar je poznat kao tip koji obožava zabave, koji voli do jutra tulumariti, a do sada se uglavnom vezao za žene, pa priča o vođenju ljubavi s muškarcem djeluje blago rečeno nepojmljivo.

Brazilski napadač je od augusta 2021. godine u vezi sa Brunom, no prošle godine su prekinuli zbog navodne nevjere zvijezde PSG-a. Zatim se Neymar odlučio oglasiti na društvenim mrežama i da prizna krivicu te da se javno izvini sadašnjoj partnerici.

Što se tiče njegove karijere, još uvijek nije poznato kakva će biti budućnost Brazilca koji će na duže vrijeme biti izvan PSG-a. Nedavno je Barcelona pokazala interes za njega i želi da ga vrati nakon što nije uspjela da vrati Messija. No, ugovor mu istječe krajem juna 2025. godine, pa bi za njega morali platiti, a vjerovatno se radi o velikom novcu koje Katalonci nisu u mogućnosti dati.

Također, Neymar se povezivao i sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije, ali čini se da je on odlučan da ostane u Evropi. S obzirom na to kakav način života vodi, teško da bi se mogao uklopiti u običaje Saudijske Arabije i teško da bi ga tamo neko mogao prihvatiti takvog kakav jest.