Studentica arhitekture ga je navukla s nekoliko slika, Neymar nije izdržao...

Brazilac opet u problemu

Studentica arhitekture ga je navukla s nekoliko slika, Neymar nije izdržao...

Edmir Škorić
Teme:

Brazilski reprezentativac Neymar bio je jako nevjeran, a sada postoje novi jasni dokazi koji govore o tome.

Iako se Neymar posljednjih nekoliko mjeseci bori s povredom zgloba koju je zadobio protiv Lillea u februaru, nije izgubio pozornost medija. Uglavnom zbog svojih postupaka i svog burnog života. Na vidjelo izbijaju nove tajne, a koje bi mogle da mu napakoste, te da šokiraju ponovo njegovu trudnu djevojku Brunu Biancardi.

Brazilski napadač je od augusta 2021. godine u vezi sa Brunom, no prošle godine su prekinuli zbog navodne nevjere zvijezde PSG-a. Prije nekoliko dana Neymar je odlučio se oglasi na društvenim mrežama i da prizna krivicu te da se javno izvini sadašnjoj partnerici.

Prema pisanju Mundo Deportiva, igrač PSG-a mogao bi opet biti u velikim problemima. Porijeklom iz Sao Paula, djevojka Isis Mesquita na internetu je objavila screenshotove na kojima se vide njeni razgovori s nogometašem, tačnije njegove poruke. Vidi se da je htio stupiti u kontakt sa studenticom arhitekture.

Oglasi

"Novi dan i nova nevjera za Neymara", piše španski dnevnik. Djevojka je izbrisala svoj Instagram profil, pa nije bilo više informacija o njoj.

Ne tako davno, sličnu situaciju doživjela je popularna influencerica Celeste Bright.

"Prije nisam znala ko je on. Umorna sam od poruka muškaraca koji su u vezi. Nije on jedini takav tip. Mislim da bi i druge djevojke kojima pišu trebale progovoriti o tome", rekla je tokom svog izlaganja na Instagramu. Zatim je dodala: "Gospodo, budite bolji prema ženama, jer zaslužujemo najbolje", zaključila je.

Još uvijek nije poznato kakva će biti budućnost Brazilca koji će na duže vrijeme biti izvan PSG-a. Nedavno je Barcelona pokazala interes za njega i želi da ga vrati nakon što nije uspjela da vrati Messija. No, ugovor mu istječe krajem juna 2025. godine, pa bi za njega morali platiti, a vjerovatno se radi o velikom novcu koje Katalonci nisu u mogućnosti dati.

Oglasi

Također, Neymar se povezivao i sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije, ali čini se da je on odlučan da ostane u Evropi. S obzirom na to kakav način života vodi, teško da bi se mogao uklopiti u običaje Saudijske Arabije i teško da bi ga tamo neko mogao prihvatiti takvog kakav jest.

Neymar u društvu djevojke Brune: Iako trudna, Brazilac ne prestaje da je šokria svojim čestim udvaranjima drugim djevojkama

Nedavno se pojavila još jedna interesantna priča vezana za Neymara. Naime, 30-godišnji brazilski biznismen odlučio je sve što posjeduje ostaviti Neymaru i prepisati na njega.

"Imam skoro 31 godinu, nisam baš dobrog zdravlja i, stoga, stvarno sam shvatio da nemam kome ostaviti ono što posjedujem i želim da to na kraju pripadne Neymaru", rekao je poručivši da mu se dopada Neymar i da se dosta poistovjećuje sa zvijezdom.

"Sviđa mi se Neymar, jako se poistovjećujem s njim. I ja patim od klevete i odnos koji ima sa svojim ocem me jako podsjeća na moj, sa mojim, koji je već preminuo. Ali prije svega znam da on nije kopač zlata, što je u današnje vrijeme jako rijetko", objasnio je mladi biznismen.

U svakom slučaju, Neymarov život je sve samo ne ravna linija. Brazilac je godinama već na naslovnicama tabloida, povezuje ga se sa raznim ženama, često je nevjeran, pravi razne zabave i uglavnom krši brojna disciplinska pravila koja mu nameću klubovi za koje igra, pa i brazilska reprezentacija.