10

Komentari (10)

TurgutBayraktar
Ahmak teski ako ne prestane izgubiti ce sve sto zene ce ga opeljucati sto haram igre
NoSikiriky
Drug moj, nije to njemu haram igra ako je nama, nije on musliman...
Ne zaboravite da je popularni rahmetli glumac Omar Sharif izgubio citavo bogatstvo na kartama i na kraju je umro kao siromah, a nije znao sta ima, bez obzira koliko je Neymar bogat i koliko ima sve se to lahko na kocki moze izgubiti, ako ne bude vodio racuna dokle je granica u kocki.
NoSikiriky
Jeste li ovdje svi normalni zajedno sa novinarom? Stavili ste samo tamnejl a video drugačije kaže, tačno se vidi da ovi koji komentarišu uopšte nisu ni vidjeli video već samo sliku....Pa boli ga ćuna što je izgubio, smije se jbt, sad ćemu se haman trebat humanitarna skupljati da mu se kupi biciklo....Njemu kad se baterije istroši na mobitelu kupi drugi...
Kodex
Ostace brzo svorc kockar je cudo
E.Car
Nije majka Muju karala što se kockao nego što se vadio!!!! Vrlo lahko se pare potroše moj Neymar pa onda počneš cijeniti 1 EURO a ne njih milion!!!!
Mostarac94
Ovaka mu je faca i kad igra
Hele
Sila nije Bogu mila.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.