Neymar potvrdio na Twitteru da je pronašao novi "angažman"

Pojavljuje se u poznatoj seriji "Money Heist"

Neymar potvrdio na Twitteru da je pronašao novi "angažman"

E. Čaušević
Teme:

Neymar se već sedmicama nalazi u centru pažnje zbog špekulacija da će napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu.

Pregovori Barce i PSG-a traju već neko vrijeme, te klubovi imaju još svega nekoliko dana do kraja ljetnog prelaznog roka kako bi eventualno postigli dogovor oko Neymarovog transfera.

Dok sportska javnost nestrpljivo čeka rasplet situacije Neymar se oglasio na društvenim mrežama i otkrio da je pronašao novi "angažman". Naime, on će se pojaviti u poznatoj španskoj seriji "Money Heist" koja se prikazuje na Netflixu.

Neymar će se pojaviti u posljednjoj sezoni popularne serije, a njegov lik u seriji zove se Joao. On će biti u šestoj i osmoj epizodi što je potvrdio objavom na društvenim mrežama.

Za njega ovo nije prvi put da će se okušati kao glumac, odnosno već se prije nekoliko godina pojavio u američkom filmu "xXx: Return of Xander Cage".

Top Komentari

AmarS
Bolje da se on pojavi u dresu Barcelone ili PSG-a a ne u maski!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije