Traje već dva dana i trajat će još tri: U ovoj vili je Neymar priredio najluđu zabavu u 2020. godini

Brazilac ne mari za koronavirus

Traje već dva dana i trajat će još tri: U ovoj vili je Neymar priredio najluđu zabavu u 2020. godini

E. Škorić
Teme:

Brazilski nogometaš organizovao je masovni događaj usred pandemije koronavirusa koji je šokirao Brazil i Evropu.

Zbog sklonosti zabavama i rođendanima, Neymar je često bio okružen kontroverzama, a sada je odlučio da usred pandemije koronavirusa pripremi petodnevnu zabavu u rodnom Brazilu.

Kako tvrdi brazilski list O Globo, Neymar je na zabavu pozvao 500 ljudi, a ona će trajati do 26. do 31. decembra i bit će u njegovom domu u Rio de Janeiro. Pobrinuo se Neymar da ne uznemirava susjede. U kući je radio zvučnu izolaciju, a sve će se odvijati u podzemnoj diskoteci.

Unajmio je Neymar DJ-jeve, barmene, a gosti će se moći zabavaljati u sobama sa igrama, te gaming sobama. Također, za 5.000 eura dnevno je unajmio kući koja se nalazi do njega i tu će svakodnevno svirati bend.

Lista gostiju nije poznata, ali pravila koja je postavio Neymar su sasvim jasna. Nema korištenja mobilnih telefona, odnosno nema snimanja i fotografisanja i objavljivanja fotografija na društvenim mrežama.

A ekskluzivna vila u kojoj se sve odvija je u Mangaratibi, nedaleko od Rio de Janeira, u kojoj Neymar čak ima i vlastiti heliodrom. Zvijezda PSG-a kupila ga je po povratku u Brazil prije prvih Olimpijskih igara održanih u toj zemlji prije četiri godine.

Grijani bazen, vanjski bazen, šest soba, vinski podrum, sauna, spa, jacuzzi, soba za masažu, teniski teren, potpuno opremljena teretana, bilijar i podzemna diskoteka, sve to se nalazi u vili u kojoj već dva dana traje velika zabava i trajat će do kraja godine.

Inače, u ovoj vili Neymar je provodio vrijeme kada bi god se povrijedio. Tu se Neymar ujedno i "sakrivao" kada je buknula pandemija koronavirusa.

Top Komentari

amircoralic
Ima se moze se
1 0
bavarac28
Korona postoji samo za sirotinju...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi