Neymara u Photoshopu 'izrezali' sa fotografije sa Piqueom

On ne ostaje

Neymara u Photoshopu 'izrezali' sa fotografije sa Piqueom

Dok je trajale špekulacije o tome hoće li Neymar napustiti Barcelonu i otići u PSG, njegov saigrač Gerard Pique dao je lažnu nadu navijačima katalonskog kluba fotografijom na Twitteru.

Pique je tada objavio fotografiju sa Neymarom i u opisu je pisalo "On ostaje", ali ispostavilo se da reprezentativac Španije nije bio u pravu.

Neymar se jutros pozdravio sa fudbalerima i osobljem u Barceloni i saopštio im svoju odluku da karijeru nastavi u PSG-u, a majstori Photoshopa su ekspresno pronašli famoznu fotografiju i 'izrezali' Brazilca s nje.

Transfer Neymara iz Barcelone u PSG će biti ubjedljivo najveći u historiji fudbala, a klub sa Nou Campa će Brazilca prodati za 222 miliona eura, što je iznos njegove otkupne klauzule u ugovoru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti