Piqueova bivša djevojka progovorila o Shakiri

Nuria se nakon sedam godina oglasila

Piqueova bivša djevojka progovorila o Shakiri

E. Čaušević

Gerard Pique je prije sedam godina odlučio da prekine ljubavnu vezu sa Nuriom Tomas zbog poznate pjevačice Shakire s kojom je sada u braku.

Mnogo prašine diglo se nakon što je Pique odlučio da ostavi Nuriju koja je dobra prijateljica Messijeve supruge Antonelle Roccuzzo. Špekulisalo se da je igrač Barce prevario tadašnju djevojku sa kolumbijskom pjevačicom Shakirom.

Antonella nije željela zbog toga da na svoje vjenčanje pozove Piquea i njegovu suprugu, no nakon što je Messi reagovao bila je primorana da Shakira i Pique prisustvuju njihovom nedavnom vjenčanju. Nakon sedam godina Nuria se konačno oglasila u medijima.

"Gerard je veoma dobra osoba koja je okružena dobrim ljudima i ja im želim zaista sve najbolje. Moje rane su sada prošlost i želim im svu sreću svijeta", rekla je Nuria.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi