Neymarova luksuzna vila je pravi raj na zemlji

Smještena u Rio de Janeiru

Neymarova luksuzna vila je pravi raj na zemlji

Edmir Škorić
Teme:

I dok javnost iščekuje sve informacije oko zdravlja brazilskog napadača Neymara, tabloidi u prvi plan guraju njegovu luksuznu vilu od šest miliona funti.

Neymar se povrijedio u nedavnom susretu protiv Marseillea i čeka ga duža pauza, zbog čega će propustiti revanš osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida, a neki pod znak pitanja stavljaju i njegov nastup na Mundijalu sljedećeg ljeta u Rusiji.

I dok će se boriti da što bolje prođe proces rehabilitacije, Neymar će uživati u svojoj vili u blizini Rio de Janeira, a koja čak ima svoj helikopter, pa je onda suvišno govoriti kako je riječ o luksuznom zdanju.

U rajskom odmaralištu Mangaratiba smješteno je malo Neymarovo carstvo, a koje je kupio u jesen 2016. godine, da bi za božić iste godine prvi put odsjeo u ovom luksuznom apartmanu.

Unutar imanja se nalaze teniski tereni, sauna, masažna sala, jacuzzi, podzemni podrum sa 3.000 boca skupocjenog vina, a prve komšije su mu nogometaš Emerson, te brazilska glumica Adriana Esteves.

Kroz nekoliko fotografija možete da vidite svu ljepotu svijeta, pa i ako ne ode na SP, što bi zaista bila velika tragedija za sve ljubiteljke nogometa, posebno Brazilce, Neymar će za utjehu imati potpuno uživanje u svom luksuznom domu u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi