Neymarova proslava puna glamura: Svi su morali biti u bijelom, pažnju privukle atraktivne djevojke

Proslavio 28. rođendan

Neymarova proslava puna glamura: Svi su morali biti u bijelom, pažnju privukle atraktivne djevojke

Brazilski as Neymar sinoć je proslavio 28. rođendan iako će 28 godina napuniti tek sutra. 

Brazilac je uvijek bio poznat po rođendanskim zabavama koje su mu jako bitne a to se nije promijenilo ni ove godine.

Ono što je zanimljivo je činjenica da su svi gosti morali doći u bijeloj odjeći. Proslava se održala u Yoyo klubu koji se nalazi svega 500 metara udaljen od Ajfelovog tornja, a dolazak gostiju naravno nije mogao promaći fotoreporterima.

Na fotografijama se vidi kako je došla većina fudbalera PSG-a, ali ne samo oni već je tu bilo nekih igrača drugih tmova kao što je Memphis Depay iz Lyona. Niko od članova uprave ili stručnog štaba nije viđen da ulazi u pomenuti klub te noći.

Ranije se trener Thomas Tuchel žalio na ovu proslavu kazavši kako mu unosi ometanje u ekipu.

"Situacije poput one koju smo imali s Kylianom ili Neymarovog rođendana nas ometaju. To odaje utisak kao da nismo ozbiljni. Odaje utisak da nismo 100 posto fokusirani i profesionalni. Ali, stvari nisu ni crne ni bijele. One postaju važne kada o njima puno govorimo", kazao je Tuchel.

Na proslavu su došle i brojne supruge i djevojke zvijezda PSG-a, a kako ne bi pokisli potrudili su se radnici noćnog kluba koji su ih čekali s kišobranima.

Inače, Neymar će propustiti večerašnji susret u okviru Ligue 1 protiv Nantesa, a razlog je povreda. Zanimljivo da on rijetko kada igra na dan kada je njemu ili njegovoj sestri rođendan. Obično je povrijeđen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti