Neymarova sestra pomutila razum mladom fudbaleru Intera

Zaljubljen do ušiju

Neymarova sestra pomutila razum mladom fudbaleru Intera

O. Lekić
Teme:

Nakon što su se strasti oko Neymarovog transfera iz Barcelone u PSG malo stišale u centar pažnje inostranih medija došao je još jedan član porodice Neymar.

Radi se o sestri jednog od najboljih svjetskih fudbalera, Rafaelli, koja je nedavno započela ljubavnu vezu sa mladim fudbalerom Intera, Gabrielom Barbosom.

Barbosa, koji je poznatiji po nadimku Gabigol, je navodno zaljubljen do ušiju, a zaljubljeni par je godišnji odmor proveo na Azurnoj obali.

Svoju ljubav ne kriju, fotografije na kojima se vidi da uživaju objavljuju i na društvenim mrežama, a Gabigol je na društvenim mrežama ostavio poruku za svoju dragu.

"Možda se ne možemo vidjeti svakog dana i ne mogu te svake večeri držati u naručju. No, moje srce zna da si ti ona prava i nikada te neću ostaviti", napisao je zaljubljeni fudbaler Intera.

Podsjetimo, Gabigol i Neymar su kratko igrali u istom dresu i to onom Santosovom, dok je Rafaella 2015. godine bila u vezi sa još jednim fudbalerom Santosa, Lucasom Limom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi