Nezaboravno iskustvo za Brazilca: Tiago vodio navijanje
Foto: Facebook

Na utakmici protiv Borca

Nezaboravno iskustvo za Brazilca: Tiago vodio navijanje

Ljubimac navijača Željezničara Tiago Faria Rodrigues pridružio se najvatrenijim pristalicama sarajevskih Plavih na utakmici protiv Borca.

Brazilac se trenutno oporavlja od povrede koju je zadobio prošle sedmice, zbog koje je već propustio dvije domaće utakmice svog kluba. Ipak, kada već ne može biti na terenu, Tiago je odlučio biti na tribini.

Nakon što je utakmicu protiv Mladosti gledao sa sjeverne tribine, protiv Borca je Brazilac odlučio posjetiti južnu tribinu, na kojoj se tradicionalno okupljaju najvatreniji navijači Željezničara.

Tiago je u društvu Mailsona, koji sinoć nije bio u protokolu za utakmicu protiv Borca, zauzeo svoje mjesto u kopu, a u jednom trenutku je uzeo megafon i poveo navijanje na opšte oduševljenje svih prisutnih.

"Danas mi je najljepši dan u životu, hvala Manijaci što ste mi skandirali ime. Vi ćete mi u srcu biti do kraja života", poručio je oduševljeni Tiago putem Facebooka.


Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi