Ni lijepa novinarka nije mogla sakriti emocije

U Beogradu je sinoć sve ključalo

Ni lijepa novinarka nije mogla sakriti emocije

E. Škorić

Jovana Guzijan, novinarka Arene Sport, plakala je od sreće nakon što je Crvena zvezda prošla u grupnu fazu Evropske lige.

Zvezda je u Rusiji u prvom meču poražena s 3:2 od Krasnodara, ali je večeras slavila s 2:1 i naći će se u bubnju pred današnji žrijeb grupne faze.

Dosta emocija bilo je protekle večeri u Beogradu, gdje su slavili i crveno-bijeli, a i crno-bijeli, budući da je Partizan s 4:0 pobijedio Videoton u Mađarskoj i identičnim ukupnim rezultatom ušao u Evropsku ligu.

Mnoga su lica bila nasmijana od sreće, a s lijepim osmijehom novinarki Jovani bile su pomiješane suze. Emocije su nekad stvarno prejake...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi