Ničiji selfie nije toliko kontroverzan kao onaj Bonuccijeve supruge: "Leo, zaboga, učini nešto..."

Martina je bila u centru pažnje

Ničiji selfie nije toliko kontroverzan kao onaj Bonuccijeve supruge: "Leo, zaboga, učini nešto..."

E. Škorić

Martina Maccari otkrila je kako je upoznala sadašnjeg supruga Leonarda Bonuccija, a podsjećamo da je prije dvije godine izazvala veliku buru u Torinu zbog selfija iz WC-a.

Martina je na Instagram storyju odgovarala na razna pitanja, a jedan od njenih fanova/pratitelja pitao ju je kako je upoznala Leonarda, dugogodišnjeg stopera Juventusa i reprezentacije Italije.

"Ljubav je rođena slučajno, na zabavi. Bila je to opklada", kazao je Martina.

"Upoznali smo se na Uskrsni ponedjeljak navečer u kuglani, bez da smo i primijetili. Tu noć sam se posvađala s dečkom, a on se tada kladio s mojim prijateljem kako će pronaći moj broj. Pisali smo kasnije i čuli se mjesec dana, a da se nikada nismo ni pogeldali...", ispričala je.

Inače, Martina je već godinama u braku s Bonuccijem, a u italijansku štampu dospjela je i zbog jednog neshvatljivog selfija iz toaleta. Tada je s papirom na čelu i spuštenih hlača odlučila da s fanovima podijeli sliku i za nekoliko minuta je dobila više od 13.000 lajkova.

"Sramotiš ovaj klub, Leonado zaboga učini nešto sa ženom", odgovorio joj je tada jedan od navijača Juventusa.

Top Komentari

Probisvjet
Ma nikakva posebna vijest. Sere zena i to je to.
7 0
Rajvosa2019
Nidje veze sa sportom , mislim da je ovo za drkadjije da masturbiraju
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti