Buran raskid Kyrgiosa sa djevojkom: Ostani tamo do kraja života, go**o jedno...
Foto - Instagram

Nije mogao da se suzdrži

Buran raskid Kyrgiosa sa djevojkom: Ostani tamo do kraja života, go**o jedno...

Midhat Šljivak

Australski teniser Nick Kyrgios konstantno je u centru pažnje.

Kyrgios je poznat po javnim prozivkama velikog broja tenisera. Najčešće je na 'leđima' Novaka Đokovića, ali i drugi su česta meta.

Njegovo ponašanje na terenu i u privatnom životu je zaista nevjerovatno. Nije nikakvo čudo što je često na udaru kritika, a sada je uspio na buran način raskinuti sa djevojkom Chiarom Passari.

Ona je na Instagramu objavila, a zatim i obrisala poruke koje je razmijenila sa teniserom, a u kojima ju je poprilično izvrijeđao.

"Zbogom. Tamo si sa nekim likom. Predobro. Gadiš mi se. Uživaj u svom životu", napisao je Krygios, na što mu je Chiara uzvratila:

"Upravo si mi sve rekao, a da to ni ne shvataš. Ti sam sebe mrziš".

A zatim je uslijedila uvreda:

"Zbogom. Ostani u Canbberi do kraja života, govno jedno", poručio je Kyrgios djevojci sa kojom je bio od jula prošle godine.

Top Komentari

Zoilomas
Aaa debil, sta smo drugo i ocekivali od njega.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi