Slavni fudbaler prišao djevojci na plaži i odmah je odveo u krevet: "Makar je direktan prema meni"

Italijanski mediji otkrili detalje

Slavni fudbaler prišao djevojci na plaži i odmah je odveo u krevet: "Makar je direktan prema meni"

Admin Čaušević

Poznatog italijanskog fudbalera Nicolu Zaniola su uhvatili paparazzi kako razmjenjuje nježnosti sa jednom djevojkom. Ona je Sofia Costantini (26) koja se bavi manekenstvom.

Italijanski mediji su odmah kontaktirali Sofiju koja im je otkrila detalje svog provoda sa fudbalerom Galatasaraya.

"Upoznala sam Nicola na plaži. On me vidio, došao je razgovarati sa mnom i odmah me poljubio", ispričala je ona.

"Nakon poljubaca svidjeli smo se jedno drugom i proveli večer zajedno."

Sofia je precizirala da ga u trenutku prvog susreta nije prepoznala.

Oglasi

"Kad mi je rekao da je to Zaniolo, bila sam znatiželjna da ga upoznam jer sam puno čula o njemu, da je površan i strog. Po mom mišljenju on je uvjetovan prijateljima, bio je jako drag prema meni".

Večer je završila u šest ujutro, kada su se zajedno vratili u hotel: "Probudio se dva sata nakon mene, dok sam ja bila u teretani.

"Otišli smo u vilu koju je unajmio s prijateljima, a zatim brodom do Cala Bassa. Mi tamo smo ručali, otišli smo na plažu, otišli smo na večeru s prijateljima i bili smo zajedno i te večeri."

Costantini je dodala da su od tada ostali u kontaktu i da je prerano reći da li će biti nešto između njih, ali je dodala da Zaniola cijeni zato što je direktan i konkretan.

Atraktivna brineta je otkrila kako je u i prošlosti znala biti sa fudbalerima i to iz klubova kao što su Milan i Inter.

"Jedan iz Milana, a drugi iz Intera. Jedan je bio oženjen, drugi nije. Jedan je bio sladak, a drugom se moglo reći da se želi zabaviti", kazala je ona.

Iako ima 24 godine Zaniolo je imao buran ljubavni život u prošlosti, a već je postao i otac pošto je 2021. godine dobio sina sa Sarom Scaperrottaom.

I on se kao i većina fudbalera našao na iskušenju odlasku u Saudijsku Arabiju pošto mu Saudijci nude ugovor na četiri godine vrijedan 120 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi