Otkrivene skandalozne afere: Spavala sa tri fudbalske zvijezde, danas je na udaru cijele države

Tajna koja se dobro čuvala

Otkrivene skandalozne afere: Spavala sa tri fudbalske zvijezde, danas je na udaru cijele države

Haris Zilić

Razne afere vežu se za poznate fudbalere. Većinom su u pitanju veze sa modelima, manekenkama ili nekim poznatim djevojkama iz svijeta estrade, a u Italiji se otkrila afera koja je uzdrmala tamošnju javnost, tačnije u pitanju je tajna koja se dugo skrivala.

U italijanskoj verziji showa "Veliki brat" jedna od učesnica je Antonella Fiordelisi, riječ je o itlaijanskom modelu za koju se vežu mnoge afere otkrivaju tamošnji mediji.

Upravo u show programu isplivali su neke od tajni koje je skrivala Antonella.

Navodno je pomenuta učesnica showa bila u vezi sa tri fudbalske zvijezde iako se o tome slabo pisalo na Apeninima.

Na početku karijere kao modela Antonella je bila u vezi sa Gonzalom Higuainom, zatim je očarala i Niccolu Zaniola s kojim je imala zanimljivu aferu. Antonella je bila ljubomorna na majku od Zaniola koja je imala veću popularnost u tim momentima, a riječ je o Francesci Costi koja je postala senzacija na društvenim mrežamna nakon jedne utakmice Rome gdje je bordila svog sina.

Oglasi

Nakon Znaiola Antonella je bila i u vezi sa Westonom McKeniem još jednim fudbalerom iz Serije A i članom Juventusa.

Ako je vjerovati pojedinim pisanjima Antonella je varala fudbalere, navodno je ušla u vezu sa McKenniem i paralelno se viđala sa Zaniolom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ckn5bfztu1D/[/instagram]

Ovdje naravno ima i dosta špekulacija, a vijest o Antonellinima ferama brzo se širila evropskim medijima. Neki čak ne mogu vjerovati da je bila u vezi sa Higuainom i ako jeste onda su strogo čuvali svoju tajnu.

Sve ovo je razljutilo novog momka Antonelle Fiordelis, a riječ je o Edoardu Donnamariji pa je tako nakon svega njihova veza sada na klimavim nogama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjqZrJWtwmQ/?hl=hr[/instagram]

Čak je i otac mlade Italijanke "navijao" da Higuain bude živoitni izbor njene kćerke. Da ima dosta istine u cijeloj priči otrkio je i još jedan bivši momak italijanskog modela, Gianluca Benicasa koji je rekao da ima dosta istine u navedenim tvrdnjama ne želeći potvrditi koje su tačne, a koje su na bazi špekulacija.

Cijela priča izazvala je dosta reakcija u Italiji pa je Antonella sada na udaru javnosti, dok se nisu oglašavali fudbaleri koji su imali navodnu aferu sa pomenutom učesnicom "Velikog brata" ili showa koji je u Italiji poznatiji kao VIP.

Oglasi

Najnovije vijesti