"Nije bilo lako na početku, kolega mi je govorio da su me doveli samo zbog mojih grudi"

Diletta Leotta počela na Skyju, završila na DAZN-u

"Nije bilo lako na početku, kolega mi je govorio da su me doveli samo zbog mojih grudi"

E. Škorić

Sportska novinarka koju muška javnost najviše voli, Diletta Leotta, jasno govori o glasinama koje su je povezivale sa 38-godišnjim Zlatanom Ibrahimovićem.

Diletta se ranije pojavila u jednoj reklami zajedno sa zvijezdom Milana, pa je ubrzo počelo da se šuška kako postoji nešto između njih, mada je ona bila u vezi s italijanskim bokserom, a Zlatan je odavno u braku.

U intervjuu koji će sutra biti objavljen u poznatom sedmičnjaku Chi, koji je također vidi kao glavnu junakinju na naslovnici, Leotta konačno razjašnjava situaciju.

"Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati jasnosti da se ne dovedeš u pogrešne situacije", kazala je Leotta između ostalog.

"Sad sam slobodna. Oduvijek sam bila zaručena, morala sam smoći hrabrosti da napravim prostor za dubinsko upoznavanje sebe i donošenje važnih izbora, da bih mogla biti sama na sofi i gledati film, a da nikome ne moram odgovarati".

Diletta također komentariše kraj svoje veze s bokserom Danieleom Scardinom: "Ne negiram ništa, među nama je postojala duboka ljubav".

Osvrnula se zatim i na težak period koji je prošla kada je tek uplovila u svijet sportskog novinarstva i kada se pojavila na malim ekranima prateći najveće utakmice u Italiji i intervjuišući najveće sportske zvijezde, a među njima je bio i Cristiano Ronaldo.

"Na početku nije bilo lako, kolega mi je također rekao 'doveli su te tu samo zbog grudi', ali iz tog razloga sigurno nisam napustila Sky... Odlučila sam otići u DAZN jer je to bio novi izazov i jer sam osjećala da se tržište satelitske televizije počelo mijenjati".

Top Komentari

realno_govoreci
A Jel to treba neko sposoban da bude na njenom mjestu? Ustvari,sta je to njena obaveza,da postavi par pitanja i to je to,to moze svaka osoba sa dva razreda osnovne. Problem nije u poslu koji obavlja vec u paznji koju dobija a sve zahvaljujući izgledu. Da je svijet kako treba ona bi sama shvatila da je tu čisto radi fizičkog izgleda i ništa više ali nažalost je sve otišlo u .... Gledanost je na prvom mjestu i to je jedini kriterij.Nije Dialetta jedina,ima njih pa čak je počelo i u BIH isto. Mediji serviraju publici ono što žele gledati a ostalo je na nama ,uvijek bilo i uvijek će biti
9 1
JJ90
A ne dušo, doveli su te zbog harizme.
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi