Nije Ibra, ali jeste Ignazio: Diletta osvojila poznatu facu

Voditeljica našla novog dečka

Nije Ibra, ali jeste Ignazio: Diletta osvojila poznatu facu

M. Šljivak

Diletta Leotta se u proteklom periodu često povezivala sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Njihovo prijateljstvo izazvalo je veliku pažnju italijanske javnosti. Mnogi su smatrali da među njima ima određenih emocija i da je upravo zbog toga ostavila poznatog boksera Danielea Scardinu.

Međutim, Ibra nije čovjek zbog kojeg je to učinila. Njezina nova ljubav je, prema navodima italijanskih medija, bivši biciklista Ignazio Moser.

Ovaj 28-godišnjak je jedan od najpoželjnijih muškaraca u Italiji. Očigledno da je privukao i Dilettinu pažnju i sve su veće špekulacije da su on i atraktivna voditeljica počeli romansu.

Također, Ignazio je raskinuo vezu sa djevojkom Cecilijom Rodriguez i to je samo dodatno pojačalo sumnje da je sada sa Dilettom.

Ignazio je član poznate biciklističke porodice Moser. Bio je šampion u juniorskoj konkurenciji, a 2012. godine osvojio je bronzu na Evropskom prvenstvu.

Učesnik je brojnim zabavnih emisija na italijanskim televizijama, a svojim izgledom privlači pažnju suprotnog spola. Velika je 'faca' u Italiji i sigurno da će uz Dilettu imati itekako medijske pažnje.

Oglasi

Najnovije vijesti