Nije lako Cristianu: Georginina pozadina raspalila mušku maštu

Uživa uz dragog na odmoru

Nije lako Cristianu: Georginina pozadina raspalila mušku maštu

O. Lekić

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Cristiano Ronaldo zajedno sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez ovih dana je 'punio baterije' u Marbelli.

Sjajni Portugalac je poslije osvajanja Lige prvaka odlučio da potpuno odahne i opusti mozak sunčanjem i kupanjem na poznatom španskom ljetovalištu, a bez obzira na to što je planetarna zvijezda, svejedno je pao u drugi plan pored svoje zanosne izabranice Georgine.

Zbog zanosnog izgleda i linije Georgina je privukla veliku pažnju medija, a na fotografijama koje su se pojavile sa odmora u prvom planu je njezina zategnuta stražnjica.

Nije Goergini bilo strano ni da obuče tange i istakne obline fotografišući svoje izvajano tijelo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi