Nije mogao bizarniji način da se skupe lajkovi? Ni Salahu baš nije pravo...

Turski kuhar našao trenutak

Nije mogao bizarniji način da se skupe lajkovi? Ni Salahu baš nije pravo...

Edmir Škorić

Mohamed Salah jučer se povrijedio još u prvom poluvremenu finala Lige prvaka protiv Real Madrida i navodno je upitno hoće li biti spreman za Svjetsko prvenstvo.

Salaha je povrijedio Sergio Ramos i Egipćanin je sinoć u utakmici sezone, kada se od njega najviše očekivalo poslije nevjerovatnih partija moroa prerano da izađe iz igre.

Vidjelo se na njegovom licu da mu je teško palo, a posebno jer možda ne bude spreman za Mundijal.

Ali nije to turskog kuhara Nusreta Gokcea s nadimkom Salt Bae smetalo da napravi selfie, kojeg mediji smatraju trenutno najbizarnijim mogućim.

Poznati kuhar koji se proslavio po objavama na Instagramu ulovio je Salaha koji je s gipsom na ruci pozirao tek reda radi, a na licu mu se vidjelo da sada baš nije dobar trenutak za poziranje i slike koje će donijeti hiljade lajkova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije