Nije mogao da trpi blamažu: Atletico "trpao" Real, navijač Kraljeva otišao da klanja

Pri rezultatu 0:3

Nije mogao da trpi blamažu: Atletico "trpao" Real, navijač Kraljeva otišao da klanja

Admin Čaušević

Real Madrid odavno nije ponižen kao u prijateljskom duelu protiv Atletico Madrida. Jorgandžije su na američkoj turneji slavile sa 7:3. 

U susretu sa 10 golova briljirao je Diego Costa koji je četiri puta zatresao mrežu Kraljeva, a nakon prvih 45 minuta Atletico je vodio sa nestvarnih 5:0.

Na tribinama je očekivano bilo mnogo više navijača Real Madrida, a pojedinim je izuzetno teško palo šta se dešava na terenu MetLife stadiona.

Nakon 20 minuta već je na semaforu bilo 3:0, jedan od navijača Reala islamske vjeroispovijesti očigledno nije mogao da trpi blamažu izabranika Zinedinea Zidanea.

On je napustio svoje mjesto, otišao je u unutrašnjost stadiona, ispred sebe položio serdžadu s obilježjima Real Madrida te obavio molitvu...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Glup si. Trpao i klanjao stavljas u istu recenicu majmune
1 4
Reprezentativac
Akako ovaj klanja u potkošulji ovo neka nova paravila hihihi
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi