Nije ni sanjao da će mu se to desiti: Ronaldinho u zatvoru slavi 40. rođendan

Legendarni igrač Barcelone

Nije ni sanjao da će mu se to desiti: Ronaldinho u zatvoru slavi 40. rođendan

Endin Čaušević

Legendarni Ronaldinho još uvijek se nalazi u zatvoru nakon što je s lažnim dokumentima ušao u Paragvaj.

Ronaldinho i njegov brat su uhapšeni nakon što se ispostavilo da su s lažnim dokumentima ušli u Paragvaj, te se već desetak dana nalaze iza rešetaka.

Brazilac je pokušao da izađe iz zatvora, ali njegove molbe su odbijene i morat će čekati suđenje. Njemu prijeti čak šest mjeseci zatvorske kazne zbog falsifikovanja dokumenata, ali on je poručio da nije imao nikakve veze s tim i to će pokušati dokazati na sudu.

No, Ronaldinho uživa veliku popularnost u zatvoru, te je čak igrao na turniru kojeg je osvojila njegova ekipa. Jasno je da prolazi kroz težak period u životu, a misli pokušava da skrene novim hobijem jer se pridružio stolarskom timu.

Međutim, ono što je sigurno tužno mnogim ljubiteljima fudbala jeste činjenica da će Ronaldinho proslaviti svoj 40. rođendan u zatvoru. Legendarni igrač Barcelone rođen je na današnji dan prije 40 godina, a sigurno ni sanjao nije da će ovaj rođendan slaviti iza rešetaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi