Nijemac odriješio kesu: Bastian spremio iznenađenje za Anu

Slavni par čeka prinovu

Nijemac odriješio kesu: Bastian spremio iznenađenje za Anu

Njemački fudbaler Bastian Schweinsteiger i bivša srbijanska teniserka Ana Ivanović ovih dana očekuju prinovu.

Slavni par je u junu 2016. godine uplovio u bračnu luku nakon trogodišnje veze, a plod njihove ljubavi na svijet bi trebao doći svakog dana, o čemu ovih dana uveliko pišu brojni svjetski mediji.

Schweinsteiger nije dugo razmišljao o tome kako će iznenaditi suprugu poslije porođaja. Mediji u susjedstvu prenose da je Nijemac angažovao agenta za nekretnine koji je pronašao luksuzni stan u Aninom omiljenom gradu, Čikagu, a isti se navodno nalazi na prelijepoj lokaciji s pogledom na cijeli grad.

"Svi se u porodici raduju dolasku bebe. Bastian je konstantno uz Anu, ispunjava joj sve želje. Nije joj otkrio da je čeka vrijedan poklon, ali svi u porodici su upućeni", otkrio je izvor blizak porodici za Kurir.

Ana bi se trebala poroditi u Njemačkoj, jednoj od tamošnjih najboljih klinika, gdje porođaj košta 15.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi