Nijemci uzdišu za fotografijom Ane Ivanović

Glavna tema u njemačkim medijima

Nijemci uzdišu za fotografijom Ane Ivanović

O. Lekić

Najbolja srbijanska teniserka Ana Ivanović konstantno privlači veliku pažnju u Njemačkoj, a ovaj put njenom zanosnom izgledu nije odolio ni ugledni Bild. 

Zahvaljujući izazovnim fotografijama vjerenica Bastiana Schweinsteigera uspjela je u potpunosti zapaliti društvene mreže. Posljednju fotografiju koju je objavila na Instagramu njemački Bild je detaljno opisao, napisavši "Ana u pripijenoj i prozirnoj košulji".

Prelijepa teniserka je u žižu javnosti dospjela i prije nekoliko mjeseci, kada je na zvaničnoj zabavi Wimbeldona "zaboravila" obući grudnjak. Nakon što je upitana da komentariše haljinu u kojoj se pojavila, a koja je ostavila bez daha muškarce, pa vjerovatno i mnoge žene, Ana je samo kratko rekla da joj se dopada boja haljine.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti