Nike se kao nikada osramotio fotografijom Cristiana Ronalda

Nevjerovatan propust

Nike se kao nikada osramotio fotografijom Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je bio jedan od glavnih junaka pobjede Real Madrida u finalu Lige prvaka protiv Juventusa.

Kraljevski klub je osvojio svoju 12. titulu prvaka Evrope u sjajnom finalu koje se igralo u Cardiffu. Ronaldo je ponovo bio jedan od junaka i dokazao je da je trenutno najbolji fudbaler svijeta.

Poznato je da Portugalac ima doživotni ugovor s Nikeom, a ova kompanija sportske opreme je spremila novu reklamu s Ronaldom. Igrač Reala objavio je sliku na svom Instagram profilu koja je izazvala dosta bure.

"Ovaj dečko je znao" je naziv nove reklame Nikea, a fotografija je iz dječačkih dana portugalskog igrača. Naravno, u javnost je odmah procurila orginalna fotografija, a da stvar bude ironična na majici koju je Ronaldo nosio stoji veliki znak Nikeovog glavnog konkurenta Adidasa. Veliki propust američke kompanije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi