Niko ne uživa u životu kao Elvir Baljić

Dodao je gas

Niko ne uživa u životu kao Elvir Baljić

Midhat Šljivak

Nekadašnji reprezentativac BiH, a zatim i trener FK Tuzla City Elvir Baljić, zaista uživa u životu.

Baljić je stekao veliko bogatstvo tokom fudbalske karijere i sada mirno živi u Istanbulu, gdje je proveo veći dio igračke karijere.

Međutim, voli Baljić i dobru zabavu. Posebno se to odnosi na brzu vožnju, a za vožnju koristi motocikl koji mu omogućava da se poprilično opusti.

Tako je i danas Baljić dodao gas i bilo je vidljivo da itekako uživa.

Bivši bh. fudbaler je u potrazi za novim angažmanom, a vidjet ćemo hoće li trenersku karijeru nastaviti negdje već ovog ljeta.

Top Komentari

realno_govoreci
Niko ne uživa u životu kao on? Šta vi znate šta je uživanje u životu? Čovjek se provozao malo i sada to kao niko nije uradio? Zaista za vas nije da pišete privatne FB statuse a tek ozbiljne teme na javnim portalima. Vaše svakodnevne objave o modernim prostitutkama govore sve o vama i vaš domet koji imate. Sastalo se izgleda par paćenika u pubertetskoj dobi i podržavaju jedan drugog u tome što radi jer kako objasniti da se vlasnik portala ne stidi ovoga kada pročita
11 1
Hele
Znači vozi preko 110 km/s i jednom rukom snima... i sve to postavlja online kao primjer drugima!... jedan je Baljić
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi