Niko nije htio da bude golman, a onda se pojavio Buffon

Inspirativna reklama

Niko nije htio da bude golman, a onda se pojavio Buffon

Jedan od najboljih golmana svih vremena Gianluigi Buffon glavna je zvijezda najnovije reklame za Ligu prvaka.

Grupa dječaka i djevojčica, koji tek počinju da se bave fudbalom, dobili su pitanje koju poziciju žele igrati. Svi su htjeli biti napadači i veznjaci, rijetki defanzivci, ali baš niko nije spomenuo poziciju golmana.

Na pitanje "zašto ne golman?", djeca su govorila da ih ta pozicija jednostavno ne zanima ne sluteći da njihove odgovore pomno prati veliki Buffon.

Djeca su došla na trening i bila su spremna da zaigraju fudbal, a onda se na terenu pojavio Gianluigi Buffon, koji je izazvao opštu pometnju. Djeca su s divljenjem gledala u velikog golmana i ubrzo su svi promijenili mišljenje.

"Ja danas treniram golmane. Ko hoće da bude golman?", upitao je Buffon, na šta su sva djeca digla ruku i pridružila se svom idolu.

Buffon im je spremio još jedno iznenađenje i obećao im da će biti maskote na utakmici Juventusa u Ligi prvaka, što se i dogodilo u susretu sa zagrebačkim Dinamom.

Parola ove inspirativne i simpatične reklame je "Snove mijenjaš kad upoznaš svog heroja".


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi