Ovo je već ludo: Ostavio suprugu jer je kritikovala igru Lionela Messija

Ne da na miljenika

Ovo je već ludo: Ostavio suprugu jer je kritikovala igru Lionela Messija

Midhat Šljivak

Jedan Rus odlučio je da ostavi suprugu nakon 14 godina braka jer je kritikovala nastupe Lionela Messija na Svjetskom prvenstvu.

Izvjesni 40-godišnjak po imenu Arsen, ostavio je tri godine mlađu suprugu Lyudmilu jer je tokom Mundijala kritikovala nastupe zvijezde Barcelone, što ga je potreslo i odlučio je završiti brak nakon 14 godina.

Oni su se upoznali 2002. godine. Dvije godine kasnije su se vjenčali, a nije im smetalo što je ona navijač Reala, a on Barcelone.

Arsen je za jedne ruske novine otkrio razloge zbog kojih se odlučio na razvod.

"Ona se šalila stalno na račun Messija i Ronalda, a tokom SP-a je konstantno provocirala zbog loših igara Messija. Ignorisao sam je, ali je nastavila i nakon gola protiv Nigerije", rekao je Arsen, te je dodao:

"Kada je počela pričati loše o Messiju, okrenuo sam se prema njoj i rekao joj sve što mislim o njenom zgodnom Ronaldu, reprezentaciji Portugala, njoj i o klubovima koje podržava. Potom sam uzeo svoje stvari i otišao", istakao je on.

Već narednog dana podnijet je zahtjev za razvod i ovaj par više nije skupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi