Nisu svi te sreće: Ronaldo je 21-godišnjakinji poklonio stan, sada se pojavio kod nje na zabavi

Odmara u rodnoj Madeiri

Nisu svi te sreće: Ronaldo je 21-godišnjakinji poklonio stan, sada se pojavio kod nje na zabavi

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo odavno nije u Italiji, a dane provodi u portugalskoj Madeiri.

U rodnom gradu Ronaldo uživa sa porodicom. Tamo su supruga Georgina i djeca, ali i njegova majka i brojni članovi porodice, kao i stari prijatelji.

Očito je da Portugalcu baš prijaju ovi dani pandemije koronavirusa, jer može da bude uz svoje drage ljude, ali isto tako, činjenica je da ga brine situacija u svijetu i da se nada što skorijem povratku nogometa.

U međuvremenu, konačno je prisustvovao rođendanskoj zabavi nećakinje Alicije Aviero (21). Obično svake godine propusti zabavu zbog obaveza prema klubovima, ali sada je najzad došao u "svoj" stan.

Naime, Ronaldo je jedan od svojih stanova u Funchalu poklonio upravo nećakinji Aliciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije