Hrvati se plasirali u osminu finala, a onda ih Nives Celzijus fotografijom bacila u trans

Oglasila se ponovo na Instagramu

Hrvati se plasirali u osminu finala, a onda ih Nives Celzijus fotografijom bacila u trans

Endin Čaušević

Hrvatska je sinoć pobijedila Škotsku sa 3:1 i uspjela se plasirati u osminu finala Evropskog prvenstva.

Hrvati su teže od očekivanog uspjeli da prođu grupnu fazu, ali za njih je sigurno sada najvažnije da su uspjeli da ostvare prvi cilj i izbore plasman u nokaut fazu ovog takmičenja.

Pred ovaj meč na ekipi Hrvatske bio je veliki pritisak, a mnogi su žestoko kritikovali Dalića i igrače nakon slabih izdanja protiv Engleske i Češke.

Međutim, sinoć su Vatreni bili u svom najboljem izdanju i na krilima Luke Modrića uspjeli su da dođu do pobjede koja ih je dovela na drugu poziciju u ovoj grupi.

Nakon utakmice mnogi su putem društvenih mreža čestitali Hrvatskoj na pobjedi, ali korak dalje otišla je Nives Celzijus koja je ponovo provokativnom fotografijom došla u centar pažnje.

Ona je i pred utakmicu objavila izazovnu fotografiju kojom je pružila podršku ekipi Hrvatske, a oglasila se i nakon sinoćnje utakmice.

Oglasi

Nives je objavila fotografiju na kojoj je oskudno obučena, odnosno samo u kupaćem kostimu koji je u bojama reprezentacije Hrvatske.

Opis nije dostupan.

Nives je poznata i po tome što je bila u braku s nekadašnjim hrvatskim fudbalerom Dinom Drpićem s kojim ima dvoje djece.

Međutim, njihov brak nije dugo potrajao, te su se razveli 2014. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima zbog svoje djece.

Nakon toga Nives se okrenula karijeri glumice i pjevačice, a u posljednje vrijeme zarađuje novac od sponzorskih objava na svom Instagramu na kojem ima preko 400.000 pratitelja.

Oglasi