Nives Celzijus se pridružila najseksi navijačici Vatrenih: Sijevaju kockaste tange

"Kada se mi skonektiramo..."

Nives Celzijus se pridružila najseksi navijačici Vatrenih: Sijevaju kockaste tange

O. Lekić

Ivane Knoll se svi još sjećaju sa tribina stadiona u Rusiji, sa kojih je bodrila reprezentaciju Hrvatske na posljednjem Svjetskog prvenstvu.

Bodrila je Ivana Vatrene do finala, a usput se i proslavila.

Nije mogla pobjeći lijepa Ivana mnogobrojnih fotografima u Rusiji, a dobila je i titulu "najseksi hrvatske navijačice".

Ova 26-godišnjakinja je odlučila svoju popularnost stečenu na Mundijalu iskoristiti i kako bi promovisala vlastitu liniju kupaćih kostima "CROkini" koju je lansirala nešto ranije ove godine.

Ivanini bikiniji su uglavnom izrađeni u kockastim dezenima, a sada joj se u promociji pridružila i Nives Celziju - također poznata po podršci hrvatskim fudbalerima, nekada i vrućim fotkama na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Kad se mi “skonektiramo” internet se diskonektira 🤪 #CROkini #odjebando

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Sada su Ivana i Nives udružile snage i pozirale u "CROkinijma", a za jednu od fotogradija su izabrale jedan "minijaturni" model iz linije.

View this post on Instagram

Kako vam se sviđa kameni stup? 🤣🔥👙🇭🇷💣 @nivescelsius ❤️ #CROkini #croatia #istra #ljeto

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Naravno, ova fotografija je izazvala dosta pažnje, a Ivana je u opisu napisala: "Kada se mi skonektiramo internet se diskonektira".

Top Komentari

hasetz
Do čeg ste doveli ovaj sajt...
3 0
Bulle
Sto me nerviraju ove trebe sto se dignu na prste ako imas guzove imas ako imas visinu imas sta se koji kurac dizes da pokazes nesto sto nemas uopste.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti