Nives o odnosu sa Drpićem: Nekad bih mu oči iskopala
Instagram

Bili su godinama u braku

Nives o odnosu sa Drpićem: Nekad bih mu oči iskopala

O. Lekić

Nives Celzijus do 2014. godine bila je u braku s nekada uspješnim hrvatskim fudbalerom Dinom Drpićem.

U to vrijeme Nives je važila za jednu od najatraktivnijih WAG-sica, proglašena je najseksi suprugom Bundeslige, a plod ljubavi sa bivšom zvijezdom Dinama su sin Leon i kćer Tiasha.

U međuvremenu Nives i Dino odlučili su da okončaju brak, a medije je interesovalo u kakvom su ostali odnosi. Bez dlake na jeziku je o tome govorila u emisiji IN Magazin.

"S ocem svoje djece sam u fantastičnim odnosima, baš onako kako treba i biti. Jako smo dobri prijatelji bez obzira na to što mi ponekad ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerovatno i on meni", rekla je Nives, pa dodala:

"On je jedna od prvih osoba kojojb i se obratila ako imam neku situaciju, ostala mi je jednostavna ta navika iz perioda kad smo bili u braku i kada smo se neizmjerno voljeli."

Danas je Nives glumica, pjevačica i spisateljica. Pojavila se na stotinama naslovnica svjetskih magazina i gotovo jednako je popularna kao u vrijeme dok je bila u braku sa Drpićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi