9

Komentari (9)

hercegbih
opet ova kukavica..lovi u mutnom.. joj da je nac sponzora jos mladog napunjenog testeseronom...jos kad bi se udala..pomozite joj
Benjamingst
Sad pogleda slike, izgleda ko potrsene GUME na AUTU.
almir
Kako ove kučke dobro žive na račun glupih nogometaša
Benjamingst
Ali netraje ni to dugo... kad predje 35 tu godinu onda je svi zaborave. Pa okrenu se onda drugi. Puna Amerika takvih cura ima ni 40tu ne dozive.
Kettenhund
Strucnjak za Ameriku... :))) Napisi neku knjigu... "Amerika kroz moje bosanske oci"
Rocketman123
Koga zanima koga ona želi?
Benjamingst
Sta ima droljo? Ovo je sport
Turgut
Tako je I treba ignorirati takve rospije narocito na sportskim steanicama
Benjamingst
Legendo Turgut, sta imam da gledam neku drolju kako izgleda I sta ona zeli ili skim zeli. Nije to sportska vijest, nego cisto promovisanje bluda ba sportskom portalu. Jel ti isti zele da djecu uce bludu a ne sportu. Sport je o sportu a ne Jeleni, Amri, Pameli itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.