Njemački reprezentativci zapalili hotel u Albaniji

Pušili nargilu u sobama

Njemački reprezentativci zapalili hotel u Albaniji

Endin Čaušević

Juniorska reprezentacija Njemačke učestvuje na kvalifikacijskom turniru za Evropsko prvenstvo koje se igra u Albaniji.

Bizarna vijest danas je osvanula u njemačkim medijima jer je FS Njemačke suspendovao dvojicu reprezentativaca koja su optužena za požar u hotelu u Albaniji. Bild je potvrdio da je izbio požar u hotelu u kojem se nalazi selekcija Njemačke, a da je do požara došlo jer su pojedini igrači pušili nargilu.

Repezentativci Njemačke su tvrdili da nisu krivi, te da su igrači ostalih ekipa dolazili u njihove sobe i konzumirali nargilu. Ipak, Savez je odlučio suspendovati dvojicu igrača, a oni su se za kaznu morali kući vratiti o svom trošku.

Selektor reprezentacije Njemačke, Frank Kramer, izjavio je nakon svega da mu je žao što se igrači nisu ponašali profesionalno, te da je do suspenzije došlo nakon temeljne istrage.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti