NLB Banka i Visa: Pojačaj Live Stage Music festival na najjače!

NLB Banka i Visa: Pojačaj Live Stage Music festival na najjače!

Sponzorski tekst

Budi dio ljetne festivalske atmosfere i događaja Live Stage Music festivala na kojem će u tridana, od 28. do 30. jula nastupati poznati izvođači iz regije.

Uživaj maksimalno na festivalu i dopuni svoju festivalsku karticu sa bilo kojom NLB Visa karticom. Ako to učiniš sa najmanje 20 KM, dobijaš dodatnih 5 KM na karticu za potrošnju. Festival je cashless karaktera i funkcioniše na principu plaćanja sadržaja unutar festivala napunjenom festivalskom karticom.

Užitku nikada kraja, jer se možeš totalno opustiti i u NLB kutku gdje se možeš udobno smjestiti, a čekaju te i igre koje donose privlačne nagrade.

Vidimo se na platou Skenderije u Sarajevu!

Više informacija dostupno je na linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi