NLB Banka Sarajevo i Visa uz poduzetnike na EXPO zoni na eCommerce konferenciji 25. aprila

NLB Banka Sarajevo i Visa uz poduzetnike na EXPO zoni na eCommerce konferenciji 25. aprila

Sponzorski tekst

NLB Banka Sarajevo i kompanija Visa će, kao partneri ovogodišnje eCommerce konferencije ''Beyond boundaries'', koja će se održati sutra, 25. aprila u Hotelu Hills u Sarajevu, unutar VISA EXPO zone predstaviti BH poduzetnike koji će imati priliku svim posjetiocima konferencije predstaviti svoje proizvode i poslovanje.

Konferencija u organizaciji Asocijacije za internet trgovinu u Bosni i Hercegovini ,,eComm'' obećava okupljanje vizionara, poduzetnika i stručnjaka iz industrije, gdje će se predstaviti istraživanja i saznanja o najnovijim trendovima i strategijama koji oblikuju e-trgovinu na regionalnom tržištu.

Ekskluzivno u četvrtak, posjetioci sajma će moći kupiti unikatne proizvode BH kreativaca i malih poduzetnika, a plaćanje će se moći izvršiti bezgotovinski korištenjem NLB Smart POS rješenja za prihvat kartičnog plaćanja. Samo na dan konferencije, posjetioci će imati priliku kupiti proizvode sa 50% popusta uz plaćanje svim Visa karticama, neovisno o banci izdavaocu kartice.

Tokom trajanja konferencije, svoje proizvode će predstaviti: Bamba, Flora handmade, Organlook, Pavone, Plusminus fashion, Rukom, Udružene, Sherbetlook.

'' Kroz naše partnerstvo na konferenciji i predstavljanjem inovativnog NLB Smart POS rješenja, drago nam je što možemo, zajedno sa kompanijom Visa, potvrditi svoju predanost osnaživanju BH poduzetnika i pokretanju inovacija u bezgotovinskom plaćanju. Pored predstavljanja ovih trgovaca na EXPO zoni na konferenciji, naša podrška poduzetnicima nastavit će se i kroz benefite koje smo spremili za njih, poput oslobađanja naknade za korištenje NLB Smart POS rješenja, pogodnosti za kartično plaćanje Visa karticama i još mnogo toga. Pozivamo sve posjetioce da posjete VISA EXPO zonu i podrže naše vrijedne poduzetnike, a uz to i kupe proizvode povoljnije uz kartično plaćanje'', izjavila je Berina Belkić Tepić, direktor Sektora za marketing, CRM i Kontakt centar u NLB Banci d.d., Sarajevo.

Posjeta Visa EXPO zoni ekskluzivno omogućena svim učesnicima Konferencije a više informacija o programu, predavačima i ulaznicama mogu se pronaći na Konferencija | Asocijacija za internet trgovinu "e-comm" u BiH.

Uz pomoć NLB Smart POS aplikacije poduzetnici svih veličina, a posebno srednji i mali, od sada svoje proizvode i usluge mogu naplaćivati bezgotovinski, bez potrebe posjedovanja "standardnog" POS terminala, uz jednostavan i siguran prihvat kartičnog plaćanja putem mobilnog telefona sa android operativnim sistemom, uz pomoć NFC tehnologije i aplikacije koju je moguće preuzeti sa Google Play trgovine.

NLB Smart POS aplikacija instalira se direktno na mobilnom uređaju poduzetnika i/ili njegovog prodajnog osoblja, a može se koristiti na bilo kojoj lokaciji za prihvatanje plaćanja putem platnih kartica, kao i plaćanja putem mobilnih telefona uz NLB Pay ili bilo kojom drugom digitalizovanom karticom u okviru mobilnog novčanika.

Za više informacija o proizvodu NLB Smart POS posjetite web stranicu NLB Banke Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.