Noć provedena u zatvoru očigledno nije ostavila traga: Igrač s brojem 6 objavio novu fotografiju

Mjesta za brigu očito nema

Noć provedena u zatvoru očigledno nije ostavila traga: Igrač s brojem 6 objavio novu fotografiju

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, igrač koji je nosio broj 6, proveo je prije nekoliko dana jednu noć iza rešetaka.

Fudbaler Anderlechta je uhapšen po povratku iz Banja Luke u Belgiju jer mu je istekla dozvola za boravak. Iako je tvrdio da je fudbaler Anderlechta, policijski službenici mu nisu vjerovali pa je morao noć provesti u centru za ilegalne migrante u Steenokkerzeeju.

Pušten je već sljedećeg jutra nakon što je papirologija rješena, a sva ta dešavanja očigledno nisu ostavila veliki trag na nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine koji je još uvijek nasmijan.

On je objavio i novu fotografiju na Instagramu na kojoj se ne da primjetiti da ima problema u posljednje vrijeme.

Inače, njegovoj epizodi u Belgiji će najvjerovatnije doći kraj ovog ljeta. Osim što za utakmice prvog tima ne konkuriše već duži vremenski period, na kraju mu je onemogućeno i da igra prijateljske utakmice koje Anderlecht organizuje kako bi mladi, kao i rezervisti mogli održavati formu, što je pokazatelj da belgijski tim ni u jednoj varijanti ne računa na njega.

View this post on Instagram

☠️☠️☠️

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Top Komentari

RodjeniRA
Samo da mu poderem mater cetnicku!
5 0
Sultan Sulejman
Sta pametno ocekivat od pijano-cetnickog-glupaka!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti