Bivši Zmaj ratuje s Darom Bubamarom: U javnost izlaze još 'vrelije' fotke?

Slab je na pjevačice

Bivši Zmaj ratuje s Darom Bubamarom: U javnost izlaze još 'vrelije' fotke?

O. Lekić

Nakon što je pjevačica Dara Bubamara na Instagramu 'slučajno' objavila snimak na kojem se vidi kako simulira orani seks, javio joj je, ni manje ni više, nego bivši reprezentativac BiH.

Da je slab na pjevačice defanzivac Anderlechta je pokazao u nekoliko navrata, a nakon Jelene Karleuše i Katarine Grujić, na njegovom se radaru našla i Dara Bubamara. Nije to od jučer, mediji iz Srbije pišu kako su u kontaktu bili još prije dvije godine, ali da je Dara prekinula dopisivanje s njim kada je saznala da se tajno viđa i s njenim kolegicama.

Čim se medijima proširio videozapis koji je Bubamara pustila u javnost, bivši reprezentativac BiH joj se odmah javio s bezobraznom porukom, da bi ona screenshot poruke objavila i nazvala ga "klasičnim indijancem".

Kako izvor blizak fudbaleru tvrdi, šokiralo je Banjalučanina to što ga je Dara javno prozvala, budući da o njoj mnogo zna i da se prije nekoliko godina između njih svašta dešavalo, a uputio joj je i prijetnje. 

"Poludio je kada je vidio što je objavila pa joj je odmah poslao prijeteću poruku da će javno otkriti sve muškarce s kojima je bila", kaže izvor za Kurir i dodaje:

"Na kraju joj je zaprijetio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na kojima je ona i da će zažaliti dan kada ga je odlučila izvrijeđati."

U medijima se posljednjih dana pojavila informacija da je bivša 'šestica' reprezentacije BiH startovala i Severinu.

Top Komentari

Benjamingst
Njega neko dobro placa iz Srbije. Skandal svaki dize cijenu a to I radi Vranjes....
8 0
VenamaHrabrih
Prestanite objavljivati ovakve gluposti. Tako se srozavate, da je to bogu plakat. Nije ni cudo kad niko u redakciji nema vise od trogodisnje srednje i smoorganizovani jednomjesecni kurs za novinara.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi