Noćna mora se nastavlja: Još tri žene tvrde da ih je Ronaldo silovao

Javile se advokatu

Noćna mora se nastavlja: Još tri žene tvrde da ih je Ronaldo silovao

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo nalazi se u centru pažnje u prethodnih desetak dana, ali ne zbog fudbala već zbog optužbi za silovanje.

Amerikanka Kathryn Mayorga optužila je Ronalda da ju je silovao 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu, te da joj je tada Portugalac platio oko 350.000 funti za šutnju. Iako je Ronaldo odmah demantovao ove navode američka policija je odlučila pokrenuti istragu.

Ipak, noćna mora za fudbalera Juventusa se nastavlja nakon što su se pojavile tri nove žene koje također tvrde da su silovane od strane Portugalca. Također, radi se od djevojkama iz Sjedinjenih Američkih Država, ali trenutno se krije njihov identitet.

Advokat od Kathryn Mayorge je potvrdio da je dobio pozive od tri žene koje tvrde da ih je Ronaldo silovao, te da i one žele tužiti Portugalca. Međutim, njihov identitet će još uvijek ostati anoniman dok se ne ispitaju njihove optužbe.

Top Komentari

Armin Armic
ovo vec postaje smijesno,neko (Perez) izgleda bas pokusava da mu unisti karijeru.Ovakav lik moze,posebno dronfuljice u Vegasu zeljne slave i novca,da kupi svaku noc po dvije,a ne da siluje
36 8
Jadnimi
Ima li ko adresu tog advokata,evo i ja hocu da prijavim da me Ronaldo silovao.
29 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi